Kapsül Gardırop: En temel parçalar ile ofis şıklığını yakalayın

Sabahlar kıyafet seçerken fazladan zaaman harcamaktan kurtaracak, farklı birçok tarzda görünümler elde etmenizi sağlayacak şık ürün önerileri yazımızda.

Güzel Kadın

Güzel Kadın

@guzelkadin

Eklenme

:04 Eki 2022 - 08:50

Güncellenme

:02 May 2024 - 05:39

Kapsül Gardırop: En temel parçalar ile ofis şıklığını yakalayın

Pandeminin etkisiyle bir süredir uzaktan çalışma sistemi ile çalışmalarını sürdüren iş yerleri yavaş yavaş eski düzenlerine dönmeye başladı. Ya da birçok insan haftanın belli günleri evde kalırken diğer günler ofis ortamında çalışma düzenine geçti. Ofise gitme zamanları geri gelmişken “Bugün ne giysem?” derdi de yeniden hayatımızdaki eski yerini aldı. Bununla şunu giysem olmaz, bu kombine o ayakkabı hiç uymadı, bunu dün mü giymiştim, bu ceketi hangi parça ile kombinlesem gibi sonu gelmeyen kıyafet seçme soruları ile boğuşmaya başladık bile… Zaman, sahip olduğumuz en önemli değerlerden biri. Onu etkili kullanmak, gereksiz ve boşa harcamamak günümüze, hayatımıza yatırım yapabilmek adına çok önemli. Özellikle sabahları kıyafet seçmek için fazladan harcadığımız dakikalar hatta belki de saatler sabahlarımızdan çalarken pratik seçimler için neler yapabiliriz sorusuna cevap arayabiliyoruz. Biz de Uplifers olarak en temel parçaları gardıroplarımıza ekleyerek kolayca kombinleyebileceğimiz ve hemen hemen her tarza uygun şekilde kullanabileceğimiz pratik ve şık parçaları bir araya getirerek kapsül gardırop oluşturma rehberini yarattık.

Görsellerin üzerine tıklayarak ilgili ürünlere ulaşabilirsiniz:

Kapsül Gardırop koleksiyonumuzu Trendyol’da incelemek ve ürünleri satın almak için tıklayın.

Şıklığınızın tamamlayıcısı blazer ceketler

“Ofis Şıklığı” denilince akla ilk gelen parçalar şüphesiz ki blazer ceketler. Bir beyaz gömlek, bir siyah ceket, koyu bir rujla da son dokunuşu yapınca muhteşem bir ofis günü için hazırsınız! Her ne kadar cıvıl cıvıl renklerde, floral desenlerde olan blazer ceketler gözlerimizi şenlendirse de, kombinlere uydurmak açısından hareketli desenli seçimler yapmak biraz zorlayıcı olabilir. Düz renklerde tasarlanmış, tek düğmeli veya kuşaklı blazer ceketleri ister elbiselerin, ister eteklerin üzerinde şık bir gömlek veya basic bir tişört ile kombinleyebilirsiniz.

Ürünleri Trendyol’da incelemek ve satın almak için tıklayın.

Tek parça giy-çık elbiseler

En kurtarıcı parçalardan biri olan elbiseler, sabahları işe yetişirken sizi kombin yapma derdinden kurtaracak. İnce, zarif duruşlarıyla şık bir görünümü kolayca elde edebileceğiz elbiseleri, isterseniz düz renk bir kemer ile de hareketlendirebilir; omzunuza atacağınız bir şal ya da blazer ceketle tamamlayabilirsiniz.

Ürünleri Trendyol’da incelemek ve satın almak için tıklayın.

Her stile uyum sağlayan gömlekler

Hem spor hem şık tarzda kullanabileceğiniz; düz renklerde, bol veya dar kesim birkaç gömlek gardırobunuzda farklı kombinler yaratmak için kullanılabilecek en ideal parçalar arasında yer alıyor. Kollarını kıvırdığınızda, bol bıraktığınızda, bir kemer ile belinden bağladığınızda veya üzerine bir süveter giydiğinizde tamamen farklı imajlar yaratabilirsiniz.

Ürünleri Trendyol’da incelemek ve satın almak için tıklayın.

Rahatlık ve şıklığın bir arada kullanımı keten parçalar

Keten bitkisinden üretilen, doğal ve sürdürülebilir bir kumaş türü olan keten, özellikle bahar aylarının en gözde parçalarında tercih ediliyor. Her mevsim kullanıma uygun olan, sıcak havalarda terletmeyen, soğuk havalarda üşütmeyen keten parçalar, uzun ömürlü olmaları nedeniyle kapsül gardıropların da olmazsa olmazları arasında yer alıyor. Birbirinden şık keten gömlekleri, elbiseleri, İspanyol paça pantolonları koleksiyonumuzda inceleyebilirsiniz.

Ürünleri Trendyol’da incelemek ve satın almak için tıklayın.

Zaman ve şıklık kazandıran triko takımlar

Kombin yapma derdini ortadan kaldıran, tıpkı tek parça elbiseler gibi giy-çık pratikliğinde olan triko takımlar, şıklığın en kolay hali olabilir. Dilediğiniz renkte, tarzda ve kumaşta bulabileceğiniz takımları bütün halinde giyebileceğiniz gibi takımın alt-üst parçalarını farklı zamanlarda giyerek kombin sayınızı da artırabilirsiniz.

Ürünleri Trendyol’da incelemek ve satın almak için tıklayın.

Kolayca kombinlenen basic tişörtler ve bluzlar

İster kotların ister eteklerin üzerine giyebileceğiniz, modası geçmeyen, her daim trend kalan parçalar; basic tişörtler ve özellikle son zamanlarda çoğu kombinin içerisinde görmeye alıştığımız degaje yaka bluzlar, kıyafet seçerken zamandan tasarruf etmenizi sağlayacak.

Ürünleri Trendyol’da incelemek ve satın almak için tıklayın.

Zamansız şıklığın ekürisi suni deri parçalar

Suni deri ceketler, çoğumuzun gardırobunda bulunan zamansız parçalar arasında yer alıyor olabilir. Ancak, deri tercihi sadece ceketlerle sınırlı değil. Birbirinden şık deri etekler, elbiseler, yelekler, pantolonlar da kapsül gardıropların en gözde parçalarından. Kolayca kombinleyebileceğiniz, ister şık, ister spor tarzda kullanabileceğiniz deri parçalara koleksiyonumuzda göz atabilirsiniz.

Ürünleri Trendyol’da incelemek ve satın almak için tıklayın.

Zarif ve maskülen stillerin tamamlayıcısı kumaş pantolonlar

İster bir toplantıda sunum yaparken topuklu ayakkabılarınızla taçlandırabileceğiniz; ister düz bir sneaker üzerine basic bir tişört ile spor bir şıklık yaratabileceğiniz ince, zarif bir görünüm veren kumaş pantolonları vücut tipinize en uygun olan kesimlerden seçebilirsiniz. Basenleriniz varsa bileğe doğru genişleyen, flare modelleri tercih edebilir, yüksek belli ve karnı toplayan, likralı kumaş pantolonlarla şık olduğu kadar konforlu da bir kombin oluşturabilirsiniz.

Ürünleri Trendyol’da incelemek ve satın almak için tıklayın.

Hem spor hem de şık kullanıma uygun jean pantolonlar

Çoğu zaman ilk tercihlerimizden biri olan kot pantolonlar ya da jeanler, ofis şıklığınız için de uygun parçalar olabilir. Şık bir topuklu ayakkabı ve blazer bir ceketle kombinleyebileceğiniz gibi, bol bir gömlek ve büyük tokalı bir kemer ile de özgün ve sıradışı bir tarz yaratabilirsiniz.

Ürünleri Trendyol’da incelemek ve satın almak için tıklayın.

Stilinize hareket katacak şapkalar

Şapkaları yalnızca yaz aylarında güneşten korunmanın bir yolu olarak değil, tarzınızı konuşturabileceğiniz parçalar olarak görüyorsanız farklı stillere sahip şapkaları kombinlerinizi canlandırmak için kullanabilirsiniz. Özellikle serin havalarda saç stilinizi tamamlayacak bereler, yaz parçalarının havasını değiştirecek hasır şapkalar, görünüşünüze hem feminen hem maskülen bir tarz ekleyebilecek kasketler kapsül dolabınızı çeşitlendirmenize yardımcı olabilir.

Ürünleri Trendyol’da incelemek ve satın almak için tıklayın.

Kombinlerin tamamlayıcısı kemerler

Son bir dokunuş: Kemer zarafeti. Hem kadınların hem erkeklerin kıyafetlerini kombinlerken sıkça tercih ettikleri aksesuarlardan biri olan kemer, giydiklerinize bambaşka bir hava katma konusunda oldukça başarılı. Üstelik kullanıldığı yere göre görünümünüzü bir anda değiştirebilecek ve vücudunuzun çok daha dengeli görünmesine yardımcı olacak kadar etkili de bir aksesuar. Vücudunuzun üst kısmı altına göre daha uzunsa belinizin üstüne takarak alt kısım ve üst kısmı dengeleyebilir; altı üstünden uzunsa da, biraz daha aşağıda kullanarak bedeninizin üstünün ve altının eşitlenmesini sağlayabilirsiniz. Stilinizi zenginleştirebileceğiniz kemerler çok yönlü kullanımları ile farklı kombinler yapabilme ihtimalini de artıyor. Geniş, dar; büyük tokalı veya ince duruşlu birçok çeşidi ile elbiselerinizde, pantolonlarınızda veya gömleklerinizde kullanabilirsiniz.

YORUMLAR

Maksimum karakter sayısına ulaştınız.

Kalan karakter: